Stories for the future

Tarjei Vedå Vangdal: Fra revisjon og regnskap til fremtidens netthandel

October 30, 2020 Veslemoy Klavenes-Berge Season 1 Episode 7
Stories for the future
Tarjei Vedå Vangdal: Fra revisjon og regnskap til fremtidens netthandel
Show Notes

Har du din egen virksomhet med varer, tjenester eller underholdning som du ønsker skal nå ut til flest mulig? Lurer du på hvordan fremtidens handel vil foregå og får litt hetta av tanken på alt som skal til for å konkurrere, både fysisk og på nett? Da burde du plugge i øreproppene og høre på Tarjei Vedå Vangdal i denne episoden.

Tarjei har fått tall og regnskap inn med morsmelka og tok den tradisjonelle ruten til jobb innenfor regnskap og revisjon. Med en genuin interesse for forretningsvirksomhet og forhandlinger, har han startet opp flere selskaper og blant annet drevet sitt eget regnskapsbyrå med stor suksess.

På et tidspunkt ble frustrasjonen for stor over en bransje som etter hans mening sto litt stille, og han byttet ut regnskap og revisjon med netthandel. I dag holder han og kollegaene på å bygge opp skvis.no, en avansert løsning som etterhvert skal gjøre hverdagen enklere for alle som selger varer og tjenester på nett.
Viktige elementer her er samarbeid og bedre logistikk som igjen gjør løsningen mer bærekraftig enn alternativene vi har i dag.

Skvis.no
Tarjei Vedå Vangdals LinkedIn-profil