Stories for the future

Linda Jensen: Karriereløft - når endringen kommer brått og fremtiden er usikker

October 16, 2020 Veslemoy Klavenes-Berge Season 1 Episode 6
Stories for the future
Linda Jensen: Karriereløft - når endringen kommer brått og fremtiden er usikker
Show Notes

Har du opplevd at jobben du hadde plutselig ikke var der lenger? Eller at den retningen du valgte ikke ble akkurat sånn du hadde sett for deg? Kanskje har du vært styrt av andres forventninger og valgt litt på tvers av det du egentlig hadde lyst til? Det er også mulig at du rett og slett har forandret deg eller bare har lyst til å lære noe helt nytt.

Jeg tror mange av oss kunne ha godt av å ta en liten sjekk med oss selv innimellom - hva er det egentlig som driver oss og motiverer oss i den jobben vi gjør, og skulle det ikke vært fint om man av og til bare kunne få mulighet til å prøve seg fram litt?

Linda Jensen og hennes nystartede firma Karriereløft kan hjelpe oss med å ta denne sjekken med oss selv. Hun bruker blant annet "desing thinking" i denne prosessen, som nettopp går ut på å stille de riktige spørsmålene til seg selv, teste, justere, teste igjen....
Jeg lærte veldig mye av denne praten med Linda, også relatert til min egen litt svingete vei i arbeidslivet.

Jeg er sikker på at de fleste kan plukke opp noen gode idéer her, nesten uavhengig av hvilken arbeidssituasjon de befinner seg i.

Du finner Karriereløft på Gründerhuset HI5 ved Tønsberg Torg. Ta turen innom eller sjekk hjemmesiden, Instagram, Facebook eller LiknedIn