Stories for the future

Heidi Gaustad: Du spiller en mye større rolle enn du tror!

September 04, 2020 Veslemoy Klavenes-Berge Season 1 Episode 3
Stories for the future
Heidi Gaustad: Du spiller en mye større rolle enn du tror!
Show Notes

Man kan ofte få inntrykk av at man må være en slags type "overmenneske" for å kunne delta i den akk så store sjauen for å gjøre verden bedre. Du bør vel helst starte noe digert, figurere i de fleste medier og motta heder og ære for gode idéer og hardt arbeid. 
Samtalen min med Heidi Gaustad minner oss på at en fotballkamp aldri vinnes av målscoreren alene. Vi er alle - hver eneste en av oss - en helt avgjørende brikke for at hverdagene vår skal bli gode og verden et bedre sted. 
Om du er den som alltid smiler til kollegaene du møter i korridoren på jobb, den som alltid plukker opp søppel når du er ute og går, den som melder deg som leksehjelp i Røde Kors, eller selvsagt - om du er den som starter en bevegelse - vi er alle viktige deltagere i samfunnet. Det handler om at vi "melder oss på" og ser viktigheten av alle handlingene våre; alle de små og store handlingene som til sammen puffer verden i riktig retning. 
Heidi er en skikkelig sprudlende og engasjert dame fra Bergen som får deg til å få lyst til å sette i gang - med ett eller annet - lite eller stort.